Kom in actie voor vluchtelingen

Niemand laat zonder reden zijn familie, vrienden en bezittingen achter. Vluchtelingen kunnen niet anders. Ze vluchten voor onderdrukking, oorlog en geweld. Als vluchtelingen in Nederland komen zijn ze wel veilig, maar hebben verder helemaal niets. Geen familie, geen huis, geen zekerheid. VluchtelingenWerk Nederland ondersteunt vluchtelingen in Nederland tijdens de ingewikkelde asielprocedure en bij het opbouwen van een nieuw bestaan.

Jij kunt helpen door een actie te steunen of zelf een eigen actie te starten om geld in te zamelen voor VluchtelingenWerk Nederland. Verzamel lege flessen, loop een wandeltocht, of vraag je verjaardagsgasten om een gift in plaats van een cadeau. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw inzet telt! 

Kom in actie voor vluchtelingen

Kom in actie voor een speciaal project

Vragen?

Wil je in actie komen voor VluchtelingenWerk en heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Willemse (020) 346 7202 of actie@vluchtelingenwerk.nl

 

 

Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Aftermovie !

23-09-2018 | 11:47 Posted on: Groningen United by Bootcamp Met zo een kleine groep mensen hebben we toch maar mooi 11.715 EURO bij elkaar gebracht voor VluchtelingenWerk Noord-Nederland! Het was een geweldig leuke ervaring! Iedereen super bedankt voor zijn inzet en bijdrage!
Read more
View all donors