In actie voor vluchtelingen

Wil jij in actie komen voor vluchtelingen? Maak hier jouw eigen actiepagina aan en zamel geld in voor VluchtelingenWerk Nederland. Laat je sponsoren voor jouw sportieve actie, verzamel lege flessen en doneer het statiegeld, of vraag je verjaardagsgasten om een gift in plaats van een cadeau. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw inzet telt! 

Niemand laat zonder reden zijn familie, vrienden en bezittingen achter. Vluchtelingen kunnen niet anders. Ze vluchten voor onderdrukking, oorlog en geweld. Als vluchtelingen in Nederland komen zijn ze wel veilig, maar hebben verder helemaal niets. Geen familie, geen huis, geen zekerheid. Met jouw actie help je vluchtelingen in Nederland bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Jij doet toch ook mee?!

Kom in actie voor vluchtelingen

Kom in actie voor een speciaal project

Vragen?

Wil je in actie komen voor VluchtelingenWerk en heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Willemse (020) 346 7202 of actie@vluchtelingenwerk.nl

 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Vluchtelingen die door hun vlucht gescheiden zijn geraakt van hun gezin, willen niets liever dan hun geliefden in hun armen sluiten.  Gezinnen zijn vaak jaren van elkaar gescheiden door de lange wachttijden van de asielprocedure en gezinshereniging. Het lange wachten veroorzaakt veel stress bij vluchtelingen die zich zorgen maken om de veiligheid van hun dierbaren. Helaas zitten honderden achtergbleven gezinsleden met goedkeuring voor gezinshereniging op dit moment vast in (onveilige) gebieden vanwege gesloten ambassades door het coronavirus. VluchtelingenWerk doet er alles aan hen zo snel mogelijk hun visum te kunnen laten afhalen zodat ze kunnen verder reizen naar Nederland en herenigd kunnen worden.  Gezinshereniging is een langdurig en kostbaar proces, waarbij we jouw steun hard nodig hebben. Wil jij ook helpen? Zet dan een actie op om geld in te zamelen voor het samenbrengen van verscheurde gezinnen. Pas als ze samen zijn en geen angst meer hebben voor het leven van hun kinderen, kunnen ze hun leven weer opnieuw opbouwen. Help mee en breng verscheurde gezinnen weer bij elkaar!    
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je familie of bijvoorbeeld je kookclub. Bekijk hieronder de acties van anderen en laat je inspireren! 

Start actie
Bekijk alle

Grote zorgen om vluchtelingen in Griekenland

10-09-2020 | 13:05 De situatie op de Griekse eilanden is veranderd in een complete nachtmerrie. Het coronavirus heeft het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos bereikt en daar is nu een allesverwoestende brand overheen gekomen. We kunnen niet toekijken en niets doen. Er moet nu extra snel gehandeld worden. VluchtelingenWerk dringt erop aan dat Nederland zo snel mogelijk aansluit bij andere constructieve lidstaten die willen samenwerken om vluchtelingen over Europa te verdelen en van Griekenland over te nemen. Ook ondersteunen we in Griekenland de lokale partnerorganisatie. Dit kunnen we alleen met jouw steun. Kom daarom nu in actie voor vluchtelingen! Start actie  
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Anoniem

20-10-2020 | 14:57