In actie voor vluchtelingen

Wil jij in actie komen voor vluchtelingen? Maak hier jouw eigen actiepagina aan en zamel geld in voor VluchtelingenWerk Nederland. Laat je sponsoren voor jouw sportieve actie, verzamel lege flessen en doneer het statiegeld, of vraag je verjaardagsgasten om een gift in plaats van een cadeau. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw inzet telt! 

Niemand laat zonder reden zijn familie, vrienden en bezittingen achter. Vluchtelingen kunnen niet anders. Ze vluchten voor onderdrukking, oorlog en geweld. Als vluchtelingen in Nederland komen zijn ze wel veilig, maar hebben verder helemaal niets. Geen familie, geen huis, geen zekerheid. Met jouw actie help je vluchtelingen in Nederland bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Jij doet toch ook mee?!

Kom in actie voor vluchtelingen

Kom in actie voor een speciaal project

Vragen?

Wil je in actie komen voor VluchtelingenWerk en heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Willemse (020) 346 7202 of actie@vluchtelingenwerk.nl

 

 

Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Petitie 'Bied Afghanen bescherming' overhandigd aan Tweede Kamer

12-10-2021 | 14:09 De petitie 'Bied Afghanen bescherming' ging eind augustus van start met als doel: een beter beschermingsbeleid voor Afghanen. Uiteindelijk is onze petitie in totaal 40.528 ondertekend. Op dinsdag 5 oktober is deze petitie uit handen van politiek medewerker Michiel Kruyt van VluchtelingenWerk en de Afghaanse Parwana Rezai overhandigd aan de Tweede Kamerleden van de partijen Bij1, SP, Volt, GroenLinks, PvdA, D66 en CU. Dank aan iedereen die onze petitie heeft ondertekend! Wil je weten wat VluchtelingenWerk nog meer doet voor Afghaanse vluchtelingen? Klik hier
Read more
View all
€50

Anonymous

15-10-2021 | 16:44 To: Start me Up! Support a Start-Up