In actie voor vluchtelingen

Wil jij in actie komen voor vluchtelingen? Maak hier jouw eigen actiepagina aan en zamel geld in voor VluchtelingenWerk Nederland. Laat je sponsoren voor jouw sportieve actie, verzamel lege flessen en doneer het statiegeld, of vraag je verjaardagsgasten om een gift in plaats van een cadeau. Het maakt niet uit wat je doet. Jouw inzet telt! 

Niemand laat zonder reden zijn familie, vrienden en bezittingen achter. Vluchtelingen kunnen niet anders. Ze vluchten voor onderdrukking, oorlog en geweld. Als vluchtelingen in Nederland komen zijn ze wel veilig, maar hebben verder helemaal niets. Geen familie, geen huis, geen zekerheid. Met jouw actie help je vluchtelingen in Nederland bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Jij doet toch ook mee?!

Kom in actie voor vluchtelingen

Kom in actie voor een speciaal project

Vragen?

Wil je in actie komen voor VluchtelingenWerk en heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Willemse (020) 346 7202 of actie@vluchtelingenwerk.nl

 

 

Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Opvang vluchtelingen is een humanitaire noodzaak

14-01-2022 | 12:18 Vluchtelingen mogen niet de dupe worden van de onenigheid tussen het Rijk en gemeenten over de opvang van asielzoekers. De opvang van vluchtelingen is in de eerste plaats een humanitaire noodzaak. Duizenden asielzoekers verblijven nu in noodopvanglocaties die niet geschikt zijn voor bewoning. De urgentie mag daarom niet verslappen. We vragen staatssecretaris Van der Burg om samen met gemeenten een concreet plan te maken om nieuwe opvangcrises te voorkomen. Lees meer
Read more
View all
€15

Anonymous

27-01-2022 | 12:12 To: Start me Up! Support a Start-Up Omdat ik Daniel graag wil steunen en hoop dat hij mede daardoor vooruit kan.