Clemy Balvers, Evelien Vissers en Marjolein Hopman in actie!

This is the fundraising page of VluchtelingenWerk Zuid-Nederland

( Member of team: World team 2019 )

from € 500 (87%)

Ook wij lopen mee met het het kleurrijkste team van de 4daagse, het Worldteam 2019!!!

Enkele jaren geleden zijn wij alledrie als vrijwilliger begonnen met werken bij VluchtelingenWerk, inmiddels werken wij als beroepskracht voor deze mooie organisatie. Het thema van het Worldteam is dit jaar liefde.  Liefde is wat we nodig hebben in deze steeds harder wordende samenleving!

Van dichtbij maken we mee wat vluchten betekent en wat dit met vluchtelingen doet. Huis en haard achterlaten, afscheid nemen van familieleden en de onzekerheid die de asielprocedure met zich meebrengt. Ook het opbouwen van een nieuw leven in Nederland brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het integreren in de Nederlandse samenleving gaat niet vanzelf en wij zijn ontzettend blij dat er ruim 13.000 vrijwilligers zijn die zich inzetten voor onze organisatie en vluchtelingen in Nederland een warm hart toedragen.

Wij zijn er trots op dat we voor een organisatie mogen werken die vluchtelingen begeleid tijdens de asielprocedure en de weg tot zelfredzaamheid in Nederland. Ook dit jaar wordt er geld ingezameld voor VluchtelingenWerk, wij lopen dan ook graag een aantal blaren voor meer verbinding, diversiteit en liefde!

Graag vragen wij jullie om een donatie zodat wij de belangen van vluchtelingen kunnen behartigen!

#Wewalkforlove! #Creatingabetterworldtogether

Marjolein, Clemy en Evelien

 

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
11-07-2019 | 14:56 Heel veel succes collega's!!
03-07-2019 | 10:17
03-06-2019 | 10:24
29-05-2019 | 09:40
22-05-2019 | 08:37