Start me Up! Support a Start-Up

Edgar van Lokven

Still to go

from €2.500 (82%)

Vluchtelingen die hun land verlaten, laten bijna altijd alles achter. Hun familie en vrienden maar soms ook hun vak. Dat is bijvoorbeeld gebeurd met Daniel Abo Zedan. Daniel komt uit Syrië en is goudsmid van beroep. Zijn werkbank en werkgereedschappen heeft hij niet meer. Daniel heeft slechts de oorbellen kunnen meenemen die hij nog voor zijn dochtertje in Syrië heeft gemaakt zodat hij deze aan haar kon geven toen zij bij hem kwam wonen in zijn nieuwe woonplaats Leiden.

Het gezin van Daniel is gelukkig nu compleet en veilig in Nederland. De ondernemingsraad van Shell heeft al een mooie nieuwe werkbank gedoneerd zodat hij snel weer als goudsmid aan de slag kan. Maar Daniel heeft nog geen werkgereedschappen. Wil jij Daniel helpen met een donatie zodat hij ook de benodigde werkgereedschappen kan aanschaffen?

Behalve Daniel zijn er natuurlijk nog meer vluchtelingen die dromen van een nieuwe start met een eigen onderneming. Vluchtelingen die een ambacht hebben uitgeoefend en hun spullen hebben moeten achterlaten. Met jouw donatie helpen wij ook deze vluchtelingen in Nederland een nieuwe start te maken.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€100 08-12-2021 | 18:24 We wish for nothing, but we wish for Daniel to fulfill is dream and have a good life.
€200 08-12-2021 | 15:04 Heb zelf goudsmeden als hobby en volg daarvoor een cursus. Dit is dus bedoeld voor Daniel Abo Zedan.. En ben supporter van vluchtelingenwerk in het algemeen. Is er ook interesse in gereedschap wat iemand misschien over heeft? Dan wil ik dat wel vragen op de cursus goudsmeden aan Zadkine in Schoonhoven (vakopleiding).
€200 06-12-2021 | 19:44
€100 05-12-2021 | 21:33 Gun iemand werk.
€10 03-12-2021 | 17:18