Start me Up! Support a Start-Up

Edgar van Lokven

Still to go

from €2.500 (98%)

Vluchtelingen die hun land verlaten, laten bijna altijd alles achter. Hun familie en vrienden maar soms ook hun vak. Dat is bijvoorbeeld gebeurd met Daniel Abo Zedan. Daniel komt uit Syrië en is goudsmid van beroep. Zijn werkbank en werkgereedschappen heeft hij niet meer. Daniel heeft slechts de oorbellen kunnen meenemen die hij nog voor zijn dochtertje in Syrië heeft gemaakt zodat hij deze aan haar kon geven toen zij bij hem kwam wonen in zijn nieuwe woonplaats Leiden.

Het gezin van Daniel is gelukkig nu compleet en veilig in Nederland. De ondernemingsraad van Shell heeft al een mooie nieuwe werkbank gedoneerd zodat hij snel weer als goudsmid aan de slag kan. Maar Daniel heeft nog geen werkgereedschappen. Wil jij Daniel helpen met een donatie zodat hij ook de benodigde werkgereedschappen kan aanschaffen?

Behalve Daniel zijn er natuurlijk nog meer vluchtelingen die dromen van een nieuwe start met een eigen onderneming. Vluchtelingen die een ambacht hebben uitgeoefend en hun spullen hebben moeten achterlaten. Met jouw donatie helpen wij ook deze vluchtelingen in Nederland een nieuwe start te maken.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€15 27-01-2022 | 12:12 Omdat ik Daniel graag wil steunen en hoop dat hij mede daardoor vooruit kan.
€15 09-01-2022 | 12:36
€25 07-01-2022 | 06:49 Prachtig mooi initiatief!! En als Edgar erachter staat, weet ik dat het de moeite waard is! Succes Daniel!
€100 04-01-2022 | 16:59 Volg je droom Daniël! Wie weet kan ik in de toekomst mijn Syrische maatje met een van jouw sieraden verassen.
€20 30-12-2021 | 14:38 Het verhaal van Daniel in het Vluchtelingenwerk magazine gelezen en meteen gedoneerd. Hij verdient het om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen in zijn geliefde beroep.