Samen wandelen wij voor VluchtelingenWerk Nederland

This is the fundraising page of Lofogo & Kimberley Sarour

( Member of team: World team 2019 )

Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 2.000 (46%)

Wij zijn trotse vertegenwoordigers van het WORLD TEAM dat met 13 nationaliteiten sterk zal gaan meelopen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

We leven in een hectische tijd, waarin iedereen op zichzelf aangewezen is en door alle negativiteit in de media rondom vluchtelingen, lijkt verbroedering verder dan ooit.

Wij als WORLD TEAM willen een voorbeeld zijn voor hoe het ook kan. Daarom staat ons thema geheel in het teken van verbinding en liefde. Iets wat op dit moment hoognodig is. Ons doel is om zoveel mogelijk culturen met elkaar te verbinden en hiermee de kracht van diversiteit uit te stralen. Samen met het WORLD TEAM zullen wij geld inzamelen voor VluchtelingWerk Nederland.

Onze motto “Creating a better world together”.

We staan stil bij de mensen die noodgedwongen in beweging zijn doordat de veiligheid van de leefsituatie in het land van oorsprong niet meer gegarandeerd wordt door oorlog, hongersnood of ander conflict. Na een lange tijd van confrontatie, angst en onzekerheid vindt een klein deel bescherming in Nederland.

Als professioneel kickbokser ben ik geen vreemde op het gebied van confrontatie en strijd. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen en vechtlust, zijn de kern van de karaktereigenschappen die iedereen doet verbinden met elkar. Dat geldt niet  alleen voor vluchtelingen, want ieder zijn eigen strijd. Ik kan dit met volle overtuiging  beamen omdat ikzelf een kind ben van twee ouders die de oorlog in zuid-Soedan ontvlucht zijn en naar Nederland zijn gekomen om mij, mijn zusje en mijn broertje een betere toekomst te bieden.

Deze bovenstaande karakteristieke eigenschappen dienen voor mij als topsporter, maar ook in het dagelijks leven als brandstof voor mijn drive naar de winst en de successen die daarbij komen kijken!

De 1-0 achterstand waarmee je wordt geboren als vluchteling of kind van een vluchteling, kan je in geen één land zo goed mogelijk inhalen als in Nederland. VluchtelingenWerk vormt daar een groot onderdeel van. Bij de aankomst van de vluchteling is hun reis nog niet ten einde: in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving, zodat zij zo goed mogelijk integreren.

Zonder hulp wordt dat een onmogelijke opgave. Ik voel me ook zeker bevoorrecht om hier voor gevraagd te zijn en om samen met mijn vriendin hier een steentje aan bij te dragen.

Als deelnemer is het natuurlijk mijn missie om zoveel mogelijk donaties op te halen. 

 

Wij lopen voor vrijheid, liefde en verbinding

 

En ik weet dat jullie met ons zijn!!! 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
15-07-2019 | 10:08
15-07-2019 | 09:50
14-07-2019 | 18:09 Mooi doel! Heel veel succes komende dagen
14-07-2019 | 17:50
14-07-2019 | 16:20