Mooie start baby Koen

Marieke Visser
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal e96c379cc03e334178f1b5ba8902eea08c1fbf2c
van totaal € 500 (103%)

Toen Koen geboren werd, ons tweede kind, hebben wij onze familie en vrienden gevraagd om deze keer geen kraamcadeaus mee te nemen.

We zagen namelijk dat we al heel veel speelgoed, knuffels en boeken in huis hadden die onze oudste heeft gekregen bij haar geboorte, haar eerste verjaardag, met Sinterklaas en Kerst. We vonden het eigenlijk zo oneerlijk om weer heel veel cadeaus te krijgen die we helemaal niet 'nodig' hebben, terwijl er zoveel kinderen zijn die niet eens hun eerste levensbehoefte hebben, laat staan speelgoed e.d.

Omdat ik jaarlijks als vrijwilliger meega met een zomerkamp, georganiseerd vanuit de kerk waar ook wel eens vluchtelingenkinderen of kinderen uit arme gezinnen meegaan, weet hoeveel waarde zo'n vakantie heeft voor deze kinderen. Wij wilden daarom geen kraamcadeaus, maar liever een envelopje, zodat we dit kunnen schenken aan de Kindervakantieweken van VluchtelingenWerk!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 515 28-09-2017 | 11:49