Ik ga de uitdaging aan en ik loop de Nijmeegse Vierdaagse!

This is the fundraising page of Mounir Aboulasri

( Member of team: World team 2019 )

Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 1.000 (240%)

Fijn dat jij niet weg kijkt en even de tijd neemt om te lezen!

 
Ik ga de uitdaging aan en ik loop de Nijmeegse Vierdaagse!

Dit jaar loop ik met het WORLD TEAM. Dat met 13 nationaliteiten mee loopt met de Nijmeegse Vierdaagse. Het doel is om nog meer te verbinden. Daarom lopen er dit jaar dan ook Nederlanders mee met het World Team om, zo samen met de mensen met een Bi-culturele achtergrond een Kleurrijke team te vormen.

Samen als team zullen wij geld in gaan zamelen voor goede doel VluchtelingWerk Nederland.
Onze motto “Creating a better world together”. Samen is ons doel om zoveel mogelijk culturen met elkaar te verbinden en zo ook Nederland rijker te maken.

Want we staan stil bij mensen die in beweging zijn, noodgedwongen doordat hun leefsituatie niet meer veilig is door oorlog of hongersnood. In een wereld waarin men in toenemende mate alleen voor het eigen hachje lijkt te gaan, willen we een ander voorbeeld zijn.

Van de miljoenen mensen die op de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Het gevecht om te overleven ken ik als geen andere. Mijn angst en onzekerheid was mijn gevecht tegen het monster genaamd ‘Kanker’. Ik vecht nog steeds, al ben ik weer gezond, want mijn reis is zeker nog niet klaar. Dat geldt ook voor de vluchtelingen, hun reis is nog niet te einde: in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving. Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave. Daarom ben ik blij dat jij niet weg kijkt maar deze mensen gaat helpen!

Dit doe je door ons te sponseren! Als deelnemer haal ik natuurlijk zoveel mogelijk donaties op.

Ik loop voor vrijheid, liefde en verbinding.

 

Stay healthy and keep smiling
Mounir

#worldteam #iwalkforlove #nevergiveup

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
30-07-2019 | 00:18
20-07-2019 | 17:16 om Mounir te steunen en daarmee Vluchtelingenwerk
19-07-2019 | 11:24 Topprestatie van Mounir en een geweldig doel om voor te lopen!
17-07-2019 | 23:38
12-07-2019 | 16:46