Voor Oekraïense kinderen in Groningen: voor zorg en onderwijs

A K

Raised

2.121
212% reached of my target amount €1.000

Werkzaam in de kindergeneeskunde in Groningen ligt ons hart bij kinderen die zorg behoeven. Dat is ook hard nodig voor gevluchte Oekraïense kinderen.

Onderwijs speelt daarnaast een belangrijke rol in het leven van elk kind.

Voor dit specifieke doel verkopen we een mooie, kenmerkende Groningse natuurfoto (bloeiend koolzaad in het Oldambt) waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan deze actie. De foto-poster heeft ook de kleuren van de Oekraïense vlag (blauw/geel), met de tekst: Groningen voor Oekraïne.

Printshop CopyRight Groningen heeft professionele hulp geboden bij deze posteractie.    

Hang deze poster voor uw raam als teken van steun

Wilt u deze poster ook?

Deze is voor € 5,- (A3 formaat, zie foto) verkrijgbaar bij de boekhandels Godert Walter, Oude Ebbingestraat 53, en Daan Nijman/UMCG in Groningen. Van elke fotoposter wordt €4,- gedoneerd aan deze specifieke actie (VluchtelingenWerk Noord-Nederland/Groningen) waarvoor deze donaties zijn geoormerkt.

Bij Boekhandel Boomker in Haren koopt u deze poster gedrukt op groot formaat voor €15,- waarvan € 5,- naar dit doel gaat.

Uiteraard is het ook mogelijk om hier alleen een donatie te doen, specifiek voor zorg en onderwijs aan gevluchte Oekraïense kinderen in Groningen (stad en provincie).

Op deze webpagina kunnen uw donaties (indien gewenst op naam) worden gevolgd.