Start me Up! Support a Start-Up

Edgar van Lokven

Raised

2,733
109% reached of my target amount €2,500
Closed You can't donate anymore

Vluchtelingen die hun land verlaten, laten bijna altijd alles achter. Hun familie en vrienden maar soms ook hun vak. Dat is bijvoorbeeld gebeurd met Daniel Abo Zedan. Daniel komt uit Syrië en is goudsmid van beroep. Zijn werkbank en werkgereedschappen heeft hij niet meer. Daniel heeft slechts de oorbellen kunnen meenemen die hij nog voor zijn dochtertje in Syrië heeft gemaakt zodat hij deze aan haar kon geven toen zij bij hem kwam wonen in zijn nieuwe woonplaats Leiden.

Het gezin van Daniel is gelukkig nu compleet en veilig in Nederland. De ondernemingsraad van Shell heeft al een mooie nieuwe werkbank gedoneerd zodat hij snel weer als goudsmid aan de slag kan. Maar Daniel heeft nog geen werkgereedschappen. Wil jij Daniel helpen met een donatie zodat hij ook de benodigde werkgereedschappen kan aanschaffen?

Behalve Daniel zijn er natuurlijk nog meer vluchtelingen die dromen van een nieuwe start met een eigen onderneming. Vluchtelingen die een ambacht hebben uitgeoefend en hun spullen hebben moeten achterlaten. Met jouw donatie helpen wij ook deze vluchtelingen in Nederland een nieuwe start te maken.