F

Night of the Refugee

Felix Tellegen

Raised

1
0% reached of my target amount €200
0% Achieved from my goal 40 km
Closed You can't donate anymore

Ik ben Felix, 15 jaar oud, en ik ga de uitdaging aan om 40 km te lopen tijdens de Nacht van de Vluchteling op 17-18 juni. Samen met vele anderen starten we om 12 uur 's nachts in Haarlem en zetten we onze tocht voort naar Amsterdam, waar we ergens rond 9 en 12 uur 's ochtends aankomen.

Ik wil actief bijdragen aan het helpen van vluchtelingen wereldwijd. Als tiener realiseer ik me hoeveel geluk ik heb gehad om in veiligheid en stabiliteit op te groeien. Daarom voel ik me geroepen om iets terug te doen en bewustzijn te creëren voor de situatie van vluchtelingen.

Met de opbrengst van deze actie kan er direct hulp worden geboden aan vluchtelingen die te maken hebben met uitdagingen zoals gebrek aan onderdak, voedsel, medische zorg en onderwijs.

Ik waardeer elke bijdrage, hoe klein ook. Jouw steun en donatie maken een verschil en bieden hoop aan degenen die het nodig hebben. Ik waardeer jouw steun enorm.

Je kan hier een bijdrage leveren, of bij de website zelf: https://haarlem-amsterdam.nachtvandevluchteling.nl/fundraisers/felix-tellegen

Met vriendelijke groet,

Felix