Raised

1.367
54% reached of total of €2.500

Wil jij dit jaar iets bijzonders doen met jouw Koningsdagopbrengst? Doneer (een deel van) jouw opbrengst aan VluchtelingenWerk!   

We zijn allemaal geschokt door de oorlog in Oekraïne. Van de ene op de andere dag verandert het leven van miljoenen mensen. VluchtelingenWerk staat klaar voor alle vluchtelingen die in Nederland bescherming zoeken. En jij kan helpen door met Koningsdag geld in te zamelen. Met jouw actie zorg je dat vluchtelingen alle hulp krijgen die ze nodig hebben. Doe je mee?

Start Koningsdagactie

Koningsdag 2022

Voor het eerst in drie jaar wordt het weer een spektakel als vanouds met Koningsdag. Een dag waar we ons met z'n allen zo lang op verheugd hebben en in het teken zal staan van verbondenheid. Dus leg jouw kleedje voor een van de vrijmarkten alvast klaar zodat je op 27 april met spulletjes en lekkers kunt onderhandelen over een mooi prijsje of jouw (muzikale) talenten kunt laten sponsoren. Uiteraard kun je ook online in actie komen. 

Wil je dit jaar iets bijzonders doen met jouw opbrengst door deze te delen met VluchtelingenWerk? Maak dan nu een eigen actiepagina aan!

Hoe kun je op Koningsdag in actie komen voor vluchtelingen? 

1. Maak een eigen actiepagina aan.

Stap 1. Start een actie onder het project Koningsdag. Etaleer jouw te verkopen producten of lekkers in een online kraam of deel jouw (muzikale) talent door een filmpje te maken van jouw optreden.

Stap 2. Breng jouw actie onder de aandacht bij familie en vrienden en vraag hen jouw actie te sponseren door een van jouw producten te kopen of een bijdrage te doen voor het beluisteren of bekijken van jouw (muzikale) optreden.

Stap 3. Wil je jouw volledige opbrengst doneren aan VW? Vraag mensen dan de betaling/een bijdrage te doen middels de doneer knop op jouw actiepagina. Ook kun je mensen een tikkie sturen door de tikkielink op jouw actiepagina te delen. Besluit je een gedeelte van jouw opbrengst te doneren? Vraag mensen het geld naar jou over te maken en doneer het totaalbedrag door zelf een donatie op jouw actiepagina toe doen. 

Poster en afbeelding Koningsdag downloaden

Onder het tabblad downloads vind je een kant en klare poster en afbeelding die je kunt inzetten. Op de poster hoef je alleen nog maar de QR-code te plakken of de url link op te schrijven.

2. Via Marktplaats en Vinted

Ook via Marktplaats en Vinted kun jij je oude spulletjes voor VluchtelingenWerk verkopen. Benoem VluchtelingenWerk in je omschrijving zodat de koper weet dat je verkoopt voor VluchtelingenWerk. Heb je het verkocht? Doneer dan (een deel) van jouw opbrengst aan VluchtelingenWerk.

Ook als je jouw producten via andere websites verkoopt kun je natuurlijk een persoonlijk actiepagina aanmaken. Op deze pagina neem je dan de link(s) op waar mensen jouw producten kunnen vinden. Vervolgens deel je deze pagina met vrienden en familie. Op deze manier kun je jouw actie makkelijk onder de aandacht brengen en de betaling(en) via het actieplatform laten lopen door bijvoorbeeld het delen van een tikkielink. De QR-code die gekoppeld is aan jouw actiepagina kun je ook als een van de foto's opnemen in jouw advertentie zodat mensen meteen op jouw actiepagina uitkomen waar je de actie verder kunt uitleggen.

Start Koningsdagactie

Alvast dank voor jouw bijdrage en veel plezier en succes op Koningsdag! Laten we er met elkaar weer een onvergetelijk Oranjefeestje van maken!

 

 

 

  

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Over VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen in Nederland en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Want niemand vlucht vrijwillig.

Subscribe to our newsletter