Deel jouw koningsdagopbrengst met vluchtelingkinderen

Campaign is closed You can't donate or start fundraising anymore
Normal 1540b81538fb201a74085891f25b572c78feb686
from € 5.000 (12%)

Maak je eigen actiepagina aan en kom met Koningsdag in actie voor vluchtelingkinderen

Naar een ver en vreemd land vluchten is voor kinderen een traumatische gebeurtenis. Vluchtelingkinderen kampen ze vaak met grote zorgen. Mogen zij in Nederland blijven? Hoe gaat het met achtergebleven familieleden en vriendjes?

Met jouw hulp kunnen wij ze weer even kind kind laten zijn. Kom daarom in actie tijdens Koningsdag en zamel zoveel mogelijk geld in voor onze speciale kindprojecten. Of je nu je ooit zo waardevolle spullen gaat verkopen, moppen gaat tappen, muziek gaat maken of eieren gaat gooien: jouw actie kan het verschil maken voor vluchtelingkinderen in Nederland.

Geef je ook om vluchtelingkinderen? Doe dan nu mee!

 

Let op! Vanaf dit moment kunnen wij geen actiepakketten meer toesturen. Maar jij kunt natuurlijk wel gewoon mee doen en diverse materiale downloaden om je actie te ondersteunen.

Downloads

 

Zo kun je meedoen:

 1. Maak je actie aan
 2. Bepaal welk deel van je opbrengst je wilt schenken aan vluchtelingkinderen
 3. Vertel iedereen waar jij op Koningsdag te vinden bent
 4. Download de beschikbare materialen om jouw actie te ondersteunen
 5. Haal zoveel mogelijk geld op! En doneer jouw opbrengst via je eigen actiepagina

 

 

 

1. Bedenk wat jij gaat doen op Koningsdag

Heb je veel ongebruikte spullen in huis en wil je hier graag vanaf? Koningsdag is hèt moment om deze spullen te verkopen. Wil je geen spullen verkopen, dan kun je natuurlijk ook wat anders doen. Denk bijvoorbeeld aan het bespelen van een instrument, het verkopen van een mop of raadsel en het schminken van vrijmarkt bezoekers. Nog meer ideeën zijn: 

 • Versierde cupcakes verkopen
 • Slapend je geld verdienen door op een matje in een slaapzak te gaan liggen met een bordje ‘Help jij me slapend geld te verdienen dit jaar?’
 • Nagels lakken
 • Korte knutselwerkjes maken die je kan meenemen
 • Spelletjes en loterijen waarbij je uitgedaagd wordt
 • Goochelen
 • Jongleren

2. Meld je aan en creëer je eigen actiepagina

Start een actie en vul de vragen in. Geef je pagina een pakkende naam en geef aan waarom jij je op Koningsdag wilt inzetten voor vluchtelingkinderen. Weet je al waar je gaat zitten met Koningsdag? Dan kun je die locatie alvast omschrijven zodat jouw klanten weten waar ze jou kunnen vinden.

3. Deel je actiepagina

Je kunt je eigen actiepagina zo mooi maken als je zelf wilt, met foto's en filmpjes. Via social media, whatsapp en email kun je alvast jouw vrienden en familie uitnodigen om naar jouw koningsdagactie te komen. Het geld dat je op Koningsdag inzamelt voor vluchtelingkinderen kun je op je eigen rekening storten. Via jouw actiepagina kun je dan simpel het bedrag van je bankrekening overmaken via de knop “Doneer nu”.

4. Jouw actie gemist?

Zijn jouw vrienden en familie op Koningsdag niet in de buurt, of hebben ze jouw actie gemist? Maar vinden ze jouw actie voor vluchtelingkinderen wel belangrijk? Dan kunnen ze je op jouw actiepagina ook steunen met een gift.

 

Ja, ik doe mee!

Let op! Vanaf dit moment kunnen wij geen actiepakketten meer toesturen. Maar jij kunt natuurlijk wel gewoon mee doen en diverse materiale downloaden om je actie te ondersteunen.

Wanneer mensen meer willen weten over jouw actie, kun je hen de informatiefolder laten lezen. Wil je meer posters? Dan kun je deze downloaden evenals de tips & tricks voor een succesvolle verkoop.

Kinderen van asielzoekers en vluchtelingen kampen vaak met grote zorgen. Mogen zij in Nederland blijven? Hoe gaat het met achtergebleven familieleden en vriendjes? Met deze vragen kunnen ze niet altijd bij hun ouders terecht. Of ze willen hun ouders er niet mee lastig vallen, omdat ze de spanning vaak haarfijn aanvoelen.

VluchtelingenWerk vindt dat kinderen die zoveel hebben meegemaakt, gewoon weer even kind moeten kunnen zijn. Daarom geven we muzieklessen om hun zelfvertrouwen te vergroten en de taalvaardigheid te bevorderen. Ook bieden we de broodnodige ontspanning tijdens onze Kindervakantieweken. Verder kunnen vluchtelingenkinderen op asielzoekerscentra met hun vragen terecht bij gespecialiseerde vrijwilligers. Lees alles over ons werk voor vluchtelingkinderen.

 

View all
€ 175 13-05-2019 | 15:27 To: Chris Fien Roeline
€ 25 05-05-2019 | 16:18 To: Verkoop voor vluchtelingenwerk Opbrengt verkoop
€ 53,15 02-05-2019 | 22:35 To: Osdorp girls Wij willen dat alle kinderen een mooie toekomst hebben!
€ 40 30-04-2019 | 11:09 To: Lis 4 Kids
€ 50 29-04-2019 | 08:05 To: taartstaren zonder te knipperen Kilan heeft een enorm bedrag opgehaald met Taartstaren tijdens Koningsdag. Wel 50,- euro. Wat een mooie actie! ‘s Kijken wat we volgend jaar voor creatieve actie kunnen bedenken voor VW😃