Nijmeegse Vierdaagse

Campaign is closed You can't donate or start fundraising anymore

Ga de uitdaging aan. Loop ook de Nijmeegse Vierdaagse en zamel daarmee geld in voor VluchtelingenWerk.

Wil jij vluchtelingen helpen een nieuw leven op te bouwen in Nederland? Loop dan de Nijmeegse Vierdaagse voor VluchtelingenWerk. Van de miljoenen mensen die op de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Maar daarmee is hun reis nog niet ten einde; in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving.

Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave. Duizenden deskundige vrijwilligers van VluchtelingenWerk helpen vluchtelingen hierbij en geven hen de kans om een nieuw leven op te bouwen. Kom jij voor ons in actie, zodat vluchtelingen die hier zijn op ons kunnen rekenen?

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in voor ons? Dat is geweldig! Uiteraard staat daar wat tegenover. Dit kun je van ons verwachten:

  1. Een eigen actiepagina om jezelf te promoten en geld in te zamelen;
  2. Een actiepakket met o.a. een VluchtelingenWerk t-shirt, ‘In actie voor vluchtelingen’ kaartjes om de actie te promoten onder familie, vrienden en bekenden, een zweetbandje en een dopper drinkfles. Als je meer dan €500 voor ons ophaalt, sturen wij je nog een extra t-shirt toe.
  3. Een meet & greet met vluchtelingen langs de route in Wijchen op woensdag 17 juli.
  4. Een warm onthaal door VluchtelingenWerk in de sponsorlooptent op de laatste dag.

Meelopen voor VluchtelingenWerk motiveert en inspireert! Want met elke stap die jij straks zet, laat je zien dat vluchtelingen op jou kunnen rekenen!

View all
25-07-2019 | 16:30 To: World team 2019
22-07-2019 | 17:21 To: Help jij mij en Nederland? Linda heeft mij geraakt met haar verhaal. Ik wil daarom bijdragen aan een hechtere samenleving, net als zij. Dank!
20-07-2019 | 17:16 To: Ik ga de uitdaging aan en ik loop de Nijmeegse Vierdaagse! om Mounir te steunen en daarmee Vluchtelingenwerk
View all

Bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid!

23-07-2019 | 12:35 Lieve  World Team-leden, Hoe gaat het met jullie? Hopelijk zijn jullie weer een beetje bijgekomen en kijken jullie terug op een onvergetelijke ervaring. Nogmaals, wat een fantastische prestatie hebben jullie als team neergezet! En wat een media aandacht is er voor jullie geweest. Echt prachtige items hebben we voorbij zien komen. Mo, ook nog een speciaal dankwoord voor jou als ambassaseur van VluchtelingenWerk. Wat heb je het allemaal ontzettend goed geregeld voor je team! Echt petje af. De intensieve voorbereidingen vooraf en jouw enthousiasme tijdens de 4Daagse getuigen van een echte team captain! Ook veel dank aan allen voor jullie enorme inzet om zo'n fantastisch bedrag voor VluchtelingenWerk op te halen. Zelfs tijdens de Vierdaagse hebben jullie middels de kaartjes met QR-code nog een mooi bedrag weten op te halen. Geweldig! Met deze financiele bijdrage kunnen we heel wat vluchtelingen helpen. Wij wensen jullie een heerlijke zomer toe en hopen velen van jullie op een ander moment nog eens terug te zien. Hartelijke groetjes, Saskia en Kristel  
Read more