De Ultimate Punch voor zwemles voor vluchtelingen

Dit is de actie van Annemiek Bots
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (113%)

Deze maand heb ik mezelf gecommitteerd aan de Ultimate Punch; 4 weken lang 3 keer per week kickboksen bij de Punch Club in Amsterdam. Om deze challenge wat kracht bij te zetten, maak ik daar een heel gezonde maand van en leef ik volgens een supergezond voedingsschema. De eerste week ging top. Ik ga nu mijn tweede week in en merk dat ik nog wel een extra stimulans kan gebruiken. Een publieke challenge dus waarbij ik geld ophaal voor VluchtelingenWerk Nederland. En dan specifiek voor zwemles voor vluchtelingkinderen. Als dit niet de ultieme motivator is om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Steun jij me ook en help je mee vluchtelingkinderen te leren zwemmen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
26-02-2018 | 11:12 diverse collega's steunen mij in mijn actie voor zwemles voor vluchtelingen en dmv het heffen van 'kijk - en luistergeld' voor de Olympische spelen is er een mooi bedrag opgehaald.
19-02-2018 | 21:54 Top actie!
19-02-2018 | 18:35 Boksen is afzien :-) Top dat je dat voor de kinderen doet!
19-02-2018 | 09:59 Goed initiatief! Punch-ze!
19-02-2018 | 09:18 Mooie actie Annemiek, zet 'm op!
Bekijk alle

Echt geweldig al die support!

20-02-2018 | 13:58 Wat een leuke reacties en vooral ook wat een steun krijg ik voor mijn actie.! Dat helpt me zeker om er ook echt 100% voor te blijven gaan. Het is is niet altijd makkelijk me helemaal aan de uitdaging te houden, maar ik hou vol. Hieronder een foto van gisteren na een zeer intensieve training. Ik kan gelukkig nog wel lachen :-)
Lees meer