Noor&Stiel in Actie

Edith Sigtermans

Raised

700
70% reached of my target amount €1,000
Closed You can't donate anymore

Al een aantal jaar maak ik kussens en tassen van wollen dekens. Dit doe ik met veel plezier, ik kan hier echt mijn creativiteit in kwijt. Mijn bedrijf heet Noor&Stiel. Noor betekent licht en Stiel betekent ambacht/maatschappelijk werkkring.

Met de verkoop van mijn producten steun ik dit jaar Vluchtelingenwerk. Een deel van de opbrengst doneer ik aan het doel: "Gezinshereniging"

In mijn werk als NT2-docent heb ik veel vluchtelingen lesgegeven.
Wat was het mooi als een cursist vertelde dat hij niet naar de les kon komen omdat hij zijn familie ging ophalen op Schiphol. Ook heb ik gezien hoeveel stress en onzekerheid het de mensen gaf als ze hun geliefden niet bij zich hadden.

Zelf kan ik het me niet voorstellen hoe het voelt om mijn man en kinderen  bijvoorbeeld 2 jaar niet te zien. Toch is dit voor veel vluchtelingen helaas de realiteit. 

Zelf ben ik dankbaar voor mijn gezin, familie, vrienden, een baan en een dak boven mijn hoofd. Daarom kom ik graag in actie voor Gezinshereniging Vluchtelingenwerk en brengt mijn ambacht wat licht in het leven van andere gezinnen.

Hoe kun je meedoen met de actie?

* Koop een product van Noor&Stiel 

* Doneer een bedrag

Volg @noorenstiel op Insta, daar kun je  producten zien en bestellen.