Verbind, versterk, verander: steun Refugees in Hospitality

Soenil Bahadoer

Raised

1,719
1719% reached of my target amount €100

Als chef-kok en eigenaar van De Lindehof, ben ik altijd op zoek naar manieren om niet alleen in de keuken, maar ook daarbuiten een positieve impact te maken. Het Bike to Care evenement biedt een unieke kans om mijn passie voor wielrennen te combineren met mijn toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Door deel te nemen aan dit evenement, wil ik bijdragen aan de ondersteuning van zorgbehoevenden en laten zien dat solidariteit en zorg voor elkaar essentiële ingrediënten zijn in het recept voor een hechte gemeenschap. Net zoals in de keuken, waar elk ingrediënt belangrijk is voor het eindresultaat, geloof ik dat elke bijdrage, hoe klein ook, kan leiden tot grote veranderingen in het leven van mensen die het nodig hebben.

Daarnaast zie ik dit evenement als een kans om gezondheid en welzijn te bevorderen, zowel persoonlijk als binnen onze gemeenschap. Als chef-kok ben ik me zeer bewust van het belang van een gebalanceerde levensstijl, en wielrennen is voor mij een manier om zowel fysiek als mentaal in vorm te blijven. Door mijn deelname hoop ik anderen te inspireren om ook actief bij te dragen aan hun welzijn en dat van anderen.

Tot slot, deelname aan Bike to Care is voor mij een manier om de verbinding te versterken tussen de culinaire wereld en het bredere sociale landschap. Het laat zien dat we, ongeacht onze achtergrond of beroep, allemaal een rol kunnen spelen in het ondersteunen van goede doelen en het maken van een verschil in de wereld.

Ik kijk ernaar uit om samen met anderen deel te nemen aan dit evenement, om zo een bijdrage te leveren aan een zaak die groter is dan onszelf. Laten we samen trappen voor zorg, gemeenschap en verbinding.