DANS@DOC goes benefiet

Dit is de actie van Beer Deurvorst
van totaal € 250 (40%)

November is de maand van mijn verjaardag.Ik heb alles wat ik nodig heb.Dat is toch ongelooflijk!

Dankbaarheid bestaat niet alleen bij de gratie van mijn geluk,maar kan er ook zijn als ik op de bodem zit.Ik voel dat niet altijd.

Maar door te dansen kom ik uiteindelijk daar toch weer uit.

Als verse 5 ritmesdocent voel ik dat ik graag iets wil geven.Iets wat authentiek is verbinden met de mensen om mij heen. Als dat lukt ben ik blij.

Het is altijd fijn om geld te krijgen als waardering. Maar nu voel ik de behoefte om dat wat ik krijg weer weg te geven.

Al die uren,dagen,maanden,jaren dansen hebben mij ongelooflijk verrijkt. De liters zweet en tranen-dat zijn het echt- die ik op de dansvloer heb achtergelaten hebben me lichter gemaakt. Er is meer ruimte. Mijn dans gaat al lang niet meer over mij alleen.

Ik wil me graag verbinden met de mensen die hebben moeten vluchten om hun overtuiginging of huidskleur,of vanwege oorlog.Voor wie er geen dansvloer is of luisterend oor,of veilig huis.

Daarom gaat het geld wat ik verdien bij DANS@DOC naar een actie van vluchtelingenwerk.Hoe zou het zijn om het zweet van jouw dansend gebed te verbinden met iemand die jouw gebed goed kan gebruiken?

Ik nodig je uit te komen en net zoveel te betalen als je er voor over hebt. Al het geld (minus een klein bedrag voor de huur van de zaal) gaat naar deze actie van vluchtelingenwerk.

Het wordt nadrukkelijk een les voor iedereen. Als je nog nooit 5 ritmes hebt gedanst is dit een mooie gelegenheid om kennis te komen maken.

Juist als je denkt niet te kunnen dansen nodig ik je van harte uit. In de 5 ritmes ligt de klemtoon op het bewegen en ervaren van jouw zelf.Iedereen kan bewegen. En dat hoeft niet mooi,groot of veel te zijn.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, en hoe meer geld het oplevert.If you don't do your dance who will?

 

Wanneer: zondag 4 november van 10.15-12.30

Waar: DOCzaal (nabij Heineken Experience)

          Stadhouderskade 89

          Amsterdam

 

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR!

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
05-11-2018 | 11:57
03-11-2018 | 13:13
03-11-2018 | 12:50 5Ritmes is vrijheid voor lichaam en geest. Voor ons in het westen is dat soms luxe. Voor veel mensen in oorlogssituaties bittere noodzaak. Dans mee met Beer. Ron5ritmes.
14-10-2018 | 19:52