Koningsdag 2021

from €2.500 (25%)

Wil jij dit jaar iets bijzonders doen met jouw Koningsdagopbrengst? Doneer (een deel van) jouw opbrengst aan VluchtelingenWerk!   

Jaarlijks zijn er wereldwijd miljoenen mensen op de vlucht. Duizenden hiervan komen terecht in Nederland waar ze een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Om ze hierbij te kunnen begeleiden is veel geld nodig. Help jij ook mee? Kom dan deze Koningsdag in actie voor vluchtelingen en maak nu een actiepagina aan!

Start Koningsdagactie

Koningsdag 2021

Koningsdag is ook dit jaar weer anders. Helaas laten de huidige omstandigheden het nog steeds niet toe om op straat voor jouw kleed met spulletjes en lekkers te onderhandelen over een mooi prijsje of jouw (muzikale) talenten te laten sponsoren. Maar gelukkig zijn er andere mogelijkheden om jouw oude spullen of lekkere hapjes te verkopen of jouw (muzikale) talenten te tonen. Zo zijn er verschillende websites waar je jouw digitale kleedje kunt neerleggen. En ook via Marktplaats en Vinted kun je oude spulletjes verkopen. Wil je dit jaar iets bijzonders doen met jouw opbrengst door deze te delen met VluchtelingenWerk? Maak dan nu een eigen actiepagina aan!

Hoe kun je op Koningsdag in actie komen voor vluchtelingen? 

1. Maak een eigen actiepagina aan.

Stap 1. Start een actie onder het project Koningsdag. Etaleer jouw te verkopen producten of lekkers in een online kraam of deel jouw (muzikale) talent door een filmpje te maken van jouw optreden.

Stap 2. Breng jouw actie onder de aandacht bij familie en vrienden en vraag hen jouw actie te sponseren door een van jouw producten te kopen of een bijdrage te doen voor het beluisteren of bekijken van jouw (muzikale) optreden.

Stap 3. Wil je jouw volledige opbrengst doneren aan VW? Vraag mensen dan de betaling/een bijdrage te doen middels de doneer knop op jouw actiepagina. Ook kun je mensen een tikkie sturen door de tikkielink op jouw actiepagina te delen. Besluit je een gedeelte van jouw opbrengst te doneren? Vraag mensen het geld naar jou over te maken en doneer het totaalbedrag door zelf een donatie op jouw actiepagina toe doen. 

Poster en afbeelding Koningsdag downloaden

Onder het tabblad downloads vind je een kant en klare poster en afbeelding die je kunt inzetten. Op de poster hoe je alleen nog maar de QR-code te plakken of de url link op te schrijven.

2. Via Marktplaats en Vinted

Ook via Marktplaats en Vinted kun jij je oude spulletjes voor VluchtelingenWerk verkopen. Benoem VluchtelingenWerk in je omschrijving zodat de koper weet dat je verkoopt voor VluchtelingenWerk. Heb je het verkocht? Doneer dan (een deel) van jouw opbrengst aan VluchtelingenWerk.

Ook als je jouw producten via andere websites verkoopt kun je natuurlijk een persoonlijk actiepagina aanmaken. Op deze pagina neem je dan de link(s) op waar mensen jouw producten kunnen vinden. Vervolgens deel je deze pagina met vrienden en familie. Op deze manier kun je jouw actie makkelijk onder de aandacht brengen en de betaling(en) via het actieplatform laten lopen door bijvoorbeeld het delen van een tikkielink. De QR-code die gekoppeld is aan jouw actiepagina kun je ook als een van de foto's opnemen in jouw advertentie zodat mensen meteen op jouw actiepagina uitkomen waar je de actie verder kunt uitleggen.

Start Koningsdagactie

Alvast dank voor jouw bijdrage en veel plezier en succes op Koningsdag! Laten we er met elkaar weer een onvergetelijk online Oranjefeest van maken!

 

 

 

  

 
 
 

 

 

 

 

 

 
View all
€25 20-10-2021 | 14:18 To: Actie oliebollen voor Vluchtelingen Koningsdag al een half jaar terug, maar doneren voor vluchtelingenwerk kan altijd. Mooi initiatief Chris en Fien!
€50 29-04-2021 | 11:39 To: Actie oliebollen voor Vluchtelingen Ik bedoel oliebollen met Koningsdag is toch een fantastisch idee! Come on!
€50 27-04-2021 | 21:33 To: Actie oliebollen voor Vluchtelingen
€20 27-04-2021 | 18:49 To: Actie oliebollen voor Vluchtelingen
€5 27-04-2021 | 15:13 To: Actie oliebollen voor Vluchtelingen Hele leuke actie. Succes dames!