[copy]

Still to go

Normal 4dc615801dba7d060bf3218f915756827f643874
from € 10.000 (0%)

Ga de uitdaging aan. Loop ook de Nijmeegse Vierdaagse en zamel daarmee geld in voor VluchtelingenWerk.

Wil jij vluchtelingen helpen een nieuw leven op te bouwen in Nederland? Loop dan de Nijmeegse Vierdaagse voor VluchtelingenWerk. Van de miljoenen mensen die op de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Maar daarmee is hun reis nog niet ten einde; in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving.

Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave. Duizenden deskundige vrijwilligers van VluchtelingenWerk helpen vluchtelingen hierbij en geven hen de kans om een nieuw leven op te bouwen. Kom jij voor ons in actie, zodat vluchtelingen die hier zijn op ons kunnen rekenen?

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in voor ons? Dat is geweldig! Uiteraard staat daar wat tegenover. Dit kun je van ons verwachten:

  1. Een eigen actiepagina om jezelf te promoten en geld in te zamelen;
  2. Een actiepakket met o.a. een VluchtelingenWerk t-shirt, ‘In actie voor vluchtelingen’ kaartjes om de actie te promoten onder familie, vrienden en bekenden, een zweetbandje en een dopper drinkfles. Als je meer dan €500 voor ons ophaalt, sturen wij je nog een extra t-shirt toe.
  3. Een meet & greet met vluchtelingen langs de route in Wijchen op woensdag 22 juli.
  4. Een warm onthaal door VluchtelingenWerk in de sponsorlooptent op de laatste dag.

Meelopen voor VluchtelingenWerk motiveert en inspireert! Want met elke stap die jij straks zet, laat je zien dat vluchtelingen op jou kunnen rekenen!