Zuidas Run voor VluchtelingenWerk

Campaign is closed You can't donate or start fundraising anymore

Ga met je collega's de uitdaging aan! Doe de Zuidas Run

én zamel geld in voor vluchtelingen in Nederland!

 

De Zuidas Run is een uniek hardloop- en netwerkevent dat staat voor ontmoeting en verbinding. Ontmoeting en verbinding zijn ook de 'toverwoorden' voor een succesvolle integratie van vluchtelingen in Nederland.

 

Van de miljoenen mensen die op wereldwijd de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Maar daarmee is hun reis nog niet ten einde; in zeker opzicht begint het nu pas. Vluchtelingen willen dolgraag onze taal, gewoonten en regels leren begrijpen en actief meedoen in onze samenleving. Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave. VluchtelingenWerk ondersteunt hen met duizenden deskundige vrijwilligers bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Kom jij voor ons in actie, zodat vluchtelingen die hier zijn op ons kunnen rekenen? Heel erg bedankt!

 

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Zuidas Run in voor ons? Dat is geweldig! Uiteraard staat daar wat tegenover. Dit kun je van ons verwachten:

  1. Een eigen actiepagina om jezelf te promoten en geld in te zamelen;
  2. Een actiepakket met o.a. ‘In actie voor vluchtelingen’-kaartjes om de actie te promoten onder je collega's;
  3. Een Meet & Greet met 'Amsterdamse' vluchtelingen onder het genot van een heerlijk verkoelend flesje water na de finish van de Zuidas Run!
  4. Een bijzondere verrassing voor het bedrijventeam dat het meeste geld weet in te zamelen tijdens de Zuidas Run!

Meelopen voor VluchtelingenWerk motiveert en inspireert! Want met elke stap die jij straks zet, laat je zien dat vluchtelingen op jou kunnen rekenen!